Basisspeler Anderlecht: "Ik vertrek naar een betere club"

Basisspeler Anderlecht:
Maandag 26 maart 2018 - 10:28   I  

Bij RSC Anderlecht ligt de focus momenteel volledig op de start van play-off 1. Paars-wit telt zes punten minder dan leider Club Brugge en hoopt straks uiteraard nog een rol te spelen in de titelstrijd. In het tussenseizoen moet Hein Vanhaezebrouck dan weer rekening houden met het feit dat enkele spelers andere oorden zullen opzoeken.

Het is een publiek geheim dat Leander Dendoncker op een transfer aast. De middenvelder wilde eigenlijk vorige zomer al vertrekken, maar in het Constant Vanden Stockstadion hielden ze toen - en ook in januari - het been stijf. Maar Dendoncker is niet de enige speler die weg wil.

Ook Adrien Trebel zit met een transfer in het hoofd. Al wil de Fransman dat niet zelf gezegd hebben. "Hoeveel procent kans dat ik hier volgend seizoen nog speel? Zo'n percentage is in het voetbal niet mogelijk. Ik lig nog drie jaar onder contract en ik zou hier alleen vertrekken voor een betere club. Maar ik ben ambitieus en de club weet dat ik graag nog in een betere competitie aan de slag wil", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Marseille?

In januari was er al interesse voor Trebel. Toen meldde Olympique Marseille zich bij paars-wit. De middenvelder was gecharmeerd door de interesse uit zijn vaderland, maar deed niet moeilijk toen bleek dat Anderlecht hem minstens tot het einde van het seizoen wilde houden.

"Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock vroegen mij om het seizoen uit te doen. Ik heb niet moeilijk willen doen. Van dag één hebben die mensen mij het gevoel gegeven dat ik belangrijk was. En het zijn gentlemen - alles wat zij beloven, komen ze na", klonk het onlangs nog in een interview met Het Laatste Nieuws.

Poll: Kan Trebel mee in een betere competitie?

TAGS  I  Trebel  I   Anderlecht

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024