'Floyd Mayweather geïnteresseerd in deze PL-club én Cristiano Ronaldo'

'Floyd Mayweather geïnteresseerd in deze PL-club én Cristiano Ronaldo'
Donderdag 29 maart 2018 - 13:20   I  

Floyd Mayweather heeft er een indrukwekkende bokscarrière opzitten en heeft daar vooral tonnen geld mee verdiend. Mayweather is niet alleen een goede bokser, hij heeft ook nog eens verstand van zaken en geld, waardoor hij nu een gigantisch vermogen heeft. Hij is ook steeds op zoek naar nieuwe investeringen.

Nu zou hij wel interesse tonen in de Premier League. Dat schrijft Daily Star. Al moet er dan wel een degelijk businessplan op tafel te komen liggen, want Mayweather investeert naar eigen zeggen enkel met zijn verstand en niet met zijn hart.

"Ik ben dol op Newcastle. Daar kunnen ze feesten als nergens anders en ik ben overal ter wereld geweest. Ik heb enkele spelers ontmoet vorig jaar en ik sta open voor alle soorten investeringen. Ik ben dol op alle sporten, al is voetbal niet volledig mijn ding. Ik investeer wel met mijn verstand, want als je investeert met je hart verlies je gemakkelijk geld. Als er een goed businessplan op tafel komt te liggen en als mijn mensen zeggen dat ik er geld mee kan verdienen, dan doe ik dat ook. Ik heb overal connecties."

Cristiano Ronaldo

Een van die connecties is Cristiano Ronaldo. Mayweather kent de Portugees goed en zou hem dan graag naar Newcastle halen. Cristiano Ronaldo is al ontzettend lang een gigantische fan van mij en een goede vriend. Ik kan hem misschien wel overtuigen om zijn carrière hier af te sluiten", aldus Mayweather.

Poll: Denkt u dat een voetbalploeg een goede investering is?

TAGS  I  Newcastle  I   Mayweather  I   Ronaldo  I   Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024