Vanhaezebrouck gooit handdoek in de ring

Vanhaezebrouck gooit handdoek in de ring
Zondag 01 april 2018 - 22:20   I   door Redactie

Anderlecht lijkt uitgeteld voor de titel na de nederlaag tegen AA Gent. Zeker als Club Brugge morgen wint van Racing Genk. De titelkansen zijn dan ook herleid tot nihil, zo zei Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie.

"We mogen nooit opgeven en moeten vanaf nu match per match bekijken, maar we moeten ook realistisch zijn. Als Club Brugge wint van Genk moeten we 10 punten ophalen op de 27 punten die nog te verdienen zijn. Dat betekent dat Brugge dan maar 10 op 27 mag halen en wij 27 op 27. Dat gaat niet gebeuren, hé", aldus Vanhaezebrouck. "We gaan knokken voor wat we waard zijn. Maar ik denk niet dat Brugge punten zal verliezen à volonté. Over de titel moeten we momenteel niet meer spreken."

Vanhaezebrouck zag toch nog een klein lichtpuntje. "Op sommige momenten drukten we Gent - dat toch een uitstekende defensie heeft en amper tegengoals slikt - toch achteruit. We hadden graag gewonnen, maar Gent blijft een gevaarlijke ploeg. We moeten ons nu vrijdag herpakken tegen Charleroi en hopelijk recupereren we tijdens Play-off 1 nog enkele belangrijke spelers", citeert Het Nieuwsblad de coach.

Poll: Gelooft u nog in de titelkansen van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024