"Beerschot Wilrijk verdient een plek in 1A"

Dinsdag 03 april 2018 - 14:31   I  

Eupen speelde dit weekend 2-2 gelijk tegen Beerschot-Wilrijk, dat pas in de slotfase een zege uit handen gaf. Voor Beerschot Wilrijk is deelname aan play-off 2 de troostprijs geworden, nadat het naast de promotie greep. Cercle Brugge was na twee wedstrijden de sterkste en zien we dus volgend seizoen terug in 1A.

Al had Beerschot Wilrijk een plekje in 1A ook verdiend. Dat vertelde Claude Makélélé na de wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk. "Beerschot Wilrijk verdiende wel een plek in 1A, dat hebben ze bewezen. Ze toonden dat ze het niveau daarvoor hebben. Ik hoop dat mijn spelers nu geleerd hebben dat we voor elke ploeg het nodige respect moeten hebben", aldus Makélélé.

Drastisch ingrijpen

Het zat de Fransman duidelijk diep, want na de wedstrijd vertelde hij onmiddelijk hoe zwak zijn ploeg presteerde. Hij mocht naar eigen zeggen van geluk spreken dat hij met Luis Garcia zo een goede voetballer heeft rondlopen. Hij zal dan ook drastisch ingrijpen.

"Vanaf nu speel ik enkel nog met spelers die echt zin hebben om te spelen. Op Luis Garcia, Mbaye Leye en Hendrick na heb ik die goesting bij niemand echt gezien", aldus Makélélé volgens L'Avenir. Benieuwd hoe Eupen volgende wedstrijd voor de dag zal komen.

Poll: Verdient Beerschot Wilrijk een plek in 1A?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I   Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024