Bus City aangevallen: Vincent Kompany reageert fantastisch

Bus City aangevallen: Vincent Kompany reageert fantastisch
Woensdag 04 april 2018 - 23:04   I  

Voor de wedstrijd werd de bus van City 'hartelijk' ontvangen door de fans van Liverpool. De fans gooiden met allerlei zaken naar de bus en hadden ook heel wat Bengaals vuur meegebracht. Liverpool heeft zich inmiddels al geëxcuseerd voor het voorval.

Na de wedstrijd kreeg Kompany een vraag over de ontvangst van de Liverpool-fans, maar Kompany reageerde daar heel koeltjes op. "Dat kan mij eigenlijk echt niet schelen, want wij zijn allemaal professionals. We hebben allemaal wel iets dergelijks meegemaakt in onze carrière, maar we moeten ons daar kunnen overzetten. Dit had dus geen invloed op het resultaat", aldus Kompany.

"We domineerden de tweede helft"

Man City kende een moeilijke avond tegen Liverpool, maar gaf de wedstrijd vooral uit handen in een kwartier tijd. Dat zou volgens Kompany niet mogen, want dan speel je met je eigen geluk.

"Het team dat wint is altijd goed, maar het verschil in score is niet het verschil tussen beide ploegen. We domineerden de tweede helft, maar we waren niet efficiënt genoeg. Zij wel, zowel in onze box als in hun eigen box. We hebben met ons geluk gespeeld door die slechte 15 minuten", aldus Kompany.

"We zullen ze zelf warm ontvangen"

Toch nog eens even terugkomen op het busincident zal Kompany gedacht hebben, want toen hem gevraagd werd of City nog kans maakt was Kompany duidelijk. "Er is niemand bij ons die twijfelt dat we dit nog kunnen rechtzetten. We ontvangen ze dan in eigen huis en we zullen ze dan ook eens een warm onthaal geven", aldus Kompany.

Poll: Gelooft u nog in de kansen van City?

TAGS  I  Manchester City  I   Liverpool  I   Kompany

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024