Basisspeler Anderlecht wil weg: “Hopelijk gaat Coucke akkoord”

Basisspeler Anderlecht wil weg: “Hopelijk gaat Coucke akkoord”
Vrijdag 06 april 2018 - 09:00   I  

RSC Anderlecht beleeft een moeilijk seizoen. De sportieve resultaten zijn niet geweldig, zelfs niet onder het bewind van René Weilers opvolger Hein Vanhaezebrouck. Enkele spelers zullen aan het einde van deze jaargang dan ook eieren voor hun geld kiezen en de club verlaten. Ook Adrien Trebel wil weg.

“Het oude bestuur van Anderlecht beloofde me dat ik in de zomer zou mogen vertrekken. Ik hoop dat het nieuwe bestuur en Marc Coucke ook instemmen met een vertrek”, zegt Trebel in een gesprek met RTBF. “Toch zal ik niet naar eender welke club verhuizen. Ik zal niet voor het geld kiezen. Ik ben op zoek naar een betere sportieve uitdaging.”

“Ik kreeg al aanbiedingen uit China en de Emiraten, maar ik wil nu nog plezier beleven in een echte competitie”, benadrukt de speler. “Al zal ik aan het einde van mijn carrière niet vergeten dat ik niet Messi of Ronaldo ben. Een carrière van een voetballer duurt tien jaar, dus ik moet ook aan mijn familie denken.”

Bij Anderlecht hoeven ze niet te twijfelen aan de inzet van Trebel. De Fransman zal zijn beste beentje voor zetten tot het einde van het seizoen. “Ik ga alles geven. Ik wil Anderlecht door de grote poort verlaten.”

Poll: Moet Anderlecht meewerken aan een transfer van Trebel?

TAGS  I  Trebel  I   Anderlecht  I   Coucke

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024