Onwaarschijnlijke floptransfer bij Anderlecht: "Totaal ongetalenteerd"

Onwaarschijnlijke floptransfer bij Anderlecht:
Zaterdag 07 april 2018 - 16:24   I  

Herman Van Holsbeeck is niet langer de manager van RSC Anderlecht. Kersvers voorzitter Marc Coucke was van mening dat hij Van Holsbeeck niet langer nodig heeft en besliste dan ook om de samenwerking met de man stop te zetten.

Van Holsbeeck bracht gedurende zijn tijd als manager heel wat geld in het laatje, maar niet iedere inkomende transfer bleek een succes. Bij Het Laatste Nieuws stelde ze een lijstje samen met de floptransfers van Van Holsbeeck. Eén speler steekt er volgens de krant met kop en schouders bovenuit: Rafael Galhardo.

Anderlecht haalde Galhardo in januari 2016 in huis, maar de inmiddels 26-jarige Braziliaan kon nooit overtuigen. "Bij zijn aankomst ‘de beste rechtsback van Brazilië’ genoemd. Bleek het een middenvelder te zijn. En bovendien: totaal ongetalenteerd", schrijft Het Laatste Nieuws.

Ook Stanciu, De Maio en Rnic

In de top tien met floptransfers krijgen ook Nicolae Stanciu, Aruna Dindane, Ronald Vargas, Stéphane Badji, Sebastian De Maio, Nemanja Rnic, Dylan Lambrecth, Rolando, Laurent Delorge en Marius Mitu een niet zo eervolle vermelding.

Poll: Was Galhardo de grootste floptransfer van Van Holsbeeck?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Anderlecht  I   Galhardo

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024