Fans van eersteklasser razend: "Bij elke beslissing van ref protesteren"

Fans van eersteklasser razend:
Vrijdag 13 april 2018 - 08:29   I  

Play-off 1 is nog maar 2 speeldagen ver of de scheidsrechters hebben al een behoorlijk aandeel gehad, zowel positief als negatief. In Charleroi likken ze momenteel nog steeds hun wonden na de controversiële strafschop die het tegen Anderlecht moest verwerken.

De fans hebben nu een open brief geschreven en zijn razend. Ze zijn van plan om bij elke beslissing van de scheidsrechter te protesteren. De supporters van Charleroi hebben in een open brief opgeroepen om elke beslissing van scheidsrechter Erik Lambrechts tegen Charleroi te onthalen op gefluit, geroep en gejoel. “Zo kan de maffieuze (sic.) voetbalbond zien hoe een Carolo zijn woede uit”, luidde het. Dat schrijft Belang van Limburg.

Boze Mazzu

Ook de anders zo rustige Felice Mazzu haalde onnoemelijk hard uit naar de arbitrage. Hij vond de manier waarop Charleroi behandeld werd tegen Anderlecht "schandalig". Ondertussen is hij al wat rustiger geworden, maar toch blijft hij nog steeds bij zijn standpunt.

“De fans beslissen zelf wat ze doen. Ze mogen me steunen, meer ga ik hen niet vragen”, bleef Mazzu koeltjes. “Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen, niets meer, niets minder. Ik heb de steun gekregen van mijn directie en dat is voldoende voor mij.” 

Poll: Snapt u de woede van de Charleroi-fans?

TAGS  I  Charleroi  I   RC Genk  I   Mazzu

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024