Rode Duivels spelen in aanloop naar WK drie keer in dit stadion

Rode Duivels spelen in aanloop naar WK drie keer in dit stadion
Woensdag 18 april 2018 - 17:25   I  

De Rode Duivels oefenen in aanloop naar het WK in Rusland tegen Portugal, Egypte en Costa Rica. Het was al even duidelijk dat de nationale ploeg die matchen op Belgische bodem zou spelen, maar in welk stadion was nog niet geweten. Daar komt nu verandering in.

De Belgische Voetbalbond (KBVB) maakte via zijn officiële kanalen bekend dat de Rode Duivels tot drie keer toe in het Koning Boudewijnstadion zullen spelen. De KBVB vond daarover een akkoord. "De drie oefenduels voor het WK zullen plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion. Op 17 mei om 12u start de openbare ticketverkoop", klinkt het.

"Zaterdag 2 juni ontvangen de Rode Duivels Europees kampioen Portugal, woensdag 6 juni komt Egypte op bezoek en maandag 11 juni is Costa Rica de tegenstander in de 'uitwuifwedstrijd' voor de afreis naar Rusland (13/6). De KBVB bereikte een overeenkomst met Stad Brussel en de drie wedstrijden zullen plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion. Aftrap telkens om 20u45."

Alain Courtois, Brussels schepen van Sport, is opgetogen over het akkoord. “We kijken ernaar uit om onze nationale ploeg voor zijn drie oefenmatchen in juni in Brussel te kunnen aanmoedigen. Wij zullen alles in het werk stellen opdat onze spelers zich in de beste omstandigheden op het WK kunnen voorbereiden”, zegt Courtois.

Poll: Ga jij naar (één van) de oefenmatchen kijken?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024