Vanhaezebrouck: "Dit gaat Club Brugge doen tegen Charleroi"

Vanhaezebrouck:
Donderdag 19 april 2018 - 11:27   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck gelooft niet meer in de titel. Dat zegt de coach van Anderlecht in Het Nieuwsblad na de 2-1-nederlaag bij Standard. Straks kan de achterstand op Club Brugge opnieuw zes punten bedragen.

“Ik verwacht dat Club Brugge straks zal winnen en dan tellen we weer zes - eigenlijk zeven - punten achterstand. Zij die dromen van een mirakel, zullen we moeten teleurstellen", aldus Vanhaezebrouck. "We moeten nog naar Gent en Brugge. Dan wordt het moeilijk om die achterstand goed te maken."

"Het zal al een ongelofelijke prestatie zijn als we na al onze miserie tweede blijven, want AA Gent en Standard komen opzetten en onze kern is de smalste van allemaal. Teo verteert de inspanningen wat moeilijk na een lang seizoen, Markovic voelt zijn adductoren al… En zaterdag spelen we al opnieuw tegen Genk, dat een dag meer rust kende.”

Geen afwerkers

Er is nochtans verbetering. "We komen van ver en ik vind dat we ook hier op Standard een mature, volwassen wedstrijd spelen. Alleen hangt in Play-off 1 alles af van efficiëntie. Het eerste tegendoelpunt was vermijdbaar en we missen zoveel kansen. Ik heb simpelweg geen 30 afwerkers. Dat zie je zelfs op training."

Poll: Denkt u ook dat Club zal winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024