'Ronaldo kiest voor terugkeer naar Manchester United'

'Ronaldo kiest voor terugkeer naar Manchester United'
Vrijdag 20 april 2018 - 08:34   I  

Cristiano Ronaldo staat tot nader order nog steeds op de loonlijst bij Real Madrid, maar het is niet uitgesloten dat daar binnenkort verandering in komt. Zo zou de inmiddels 33-jarige Portugees niet 'neen' zeggen tegen een nieuwe uitdaging.

Don Balon meldde eerder deze week dat Ronaldo zich ondanks zijn belangrijke status in het wereldvoetbal nog steeds ondergewaardeerd voelt bij Real Madrid. CR7 aast op een nieuw - en vooral verbeterd - contract in Santiago Bernabéu, maar voorzitter Florentino Perez houdt voorlopig de boot af.

Dat zou ervoor kunnen zorgen dat Ronaldo in het tussenseizoen zijn conclusies trekt en andere oorden opzoekt. Als de aanvaller straks beslist om Real Madrid de rug toe te keren, dan zou hij volgens het bovengenoemde medium voor een terugkeer naar Manchester United kiezen.

Er moet nog veel water naar de zee vloeien vooraleer er effectief sprake is van een terugkeer naar Old Trafford, maar ergens in zijn achterhoofd houdt Ronaldo dus effectief rekening met een sensationele comeback in de Premier League. Het zou wat zijn...

Poll: Denk jij dat Ronaldo zal terugkeren naar Manchester United?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Manchester United

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022