'Sa Pinto brengt Venanzi plots in een heel lastig parket'

'Sa Pinto brengt Venanzi plots in een heel lastig parket'
Woensdag 25 april 2018 - 14:38   I  

Sa Pinto heeft Standard dit seizoen de beker al bezorgd en ook in play-off 1 loopt het voorlopig op wieltjes. De Portugees mag zijn grillen dan wel hebben, normaal gezien zal hij er een knap seizoen hebben opzitten binnenkort.

Toch wil Venanzi Sa Pinto aan de kant schuiven voor Michel Preud'homme, maar niet iedereen lijkt die beslissing te steunen. Zo ziet Jacques Sys van Sport/Voetbalmagzine dat Sa Pinto Venanzi op die manier in een lastig parket heeft gebracht.

"Ricardo Sá Pinto weet zich verzekerd van de steun van de spelers die niet nalaten te benadrukken dat ze achter hem staan. Dat moet vervelend zijn voor voorzitter Bruno Venanzi die wacht op de toezegging van Michel Preud'homme, maar niet ten onrechte van mening is dat de trainer zijn club dit seizoen te vaak in een negatief klimaat bracht. Een uithangbord voor de Rouches was de Portugees met zijn grillige escapades inderdaad niet. Maar dat zelfs een monument als Erik Gerets vindt dat Sá Pinto best aan boord wordt gehouden, is niettemin zeer opmerkelijk. Wat als Standard straks tweede eindigt en zich plaatst voor de voorrondes van de Champions League? Kan je dan Sá Pinto zo maar opzijschuiven?", aldus Sys.

Poll: Moet Sa Pinto gewoon aan het roer blijven?

TAGS  I  Standard  I   Sa Pinto  I   Venanzi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024