Manager De Bruyne verklapt: "Ik zie hem daar nog spelen"

Manager De Bruyne verklapt:
Woensdag 25 april 2018 - 17:18   I  

Kevin De Bruyne is momenteel één van de sterspelers bij Manchester City, maar de Rode Duivel is in zijn achterhoofd ook al bezig met zijn toekomst. Zo is het niet uitgesloten dat KDB over enkele jaren bij een andere club speelt.

Patrick De Koster, de manager van De Bruyne, verklapte in een gesprek met radiozender MNM dat de Rode Duivel destijds ook naar Bayern München kon. En De Koster liet ook in zijn kaarten kijken wat betreft de toekomst van De Bruyne...

"Soms is het complex om iedereen bij elkaar te krijgen, terwijl je in volle onderhandelingen net snel moet kunnen reageren", aldus De Koster over de toptransfer van De Bruyne. "De eerste contacten met City waren in februari, maar de transfer was pas rond in augustus."

"De clubs moeten altijd eerst een akkoord vinden. Kevin had het wel naar zijn zin in de Bundesliga en zag wel wat in Bayern München, maar die konden niet op tegen de financiële slagkracht van PSG en Manchester City", benadrukt De Koster.

En waar zal De Bruyne in de toekomst nog spelen? Volgens De Koster is de kans groot dat de Belg in de Verenigde Staten terechtkomt. "Als makelaar kun je wel druk zetten, maar ik probeer iedereen te respecteren. We bekijken wat de beste oplossing is voor de speler, zowel financieel als sportief. De toekomst van Kevin? Ooit zie ik hem eindigen in LA."

Poll: Zie jij De Bruyne ooit bij LA Galaxy spelen?

TAGS  I  De Bruyne  I   De Koster  I   Manchester City  I   Bayern München  I   LA Galaxy

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022