Mertens weet het zeker: "Hij gaat zeker nog een WK spelen"

Mertens weet het zeker:
Vrijdag 27 april 2018 - 19:14   I  

Dries Mertens is zeker van zijn WK-deelname dit jaar. Als er niks gebeurt behoort de kleine Rode Duivel altijd tot de selectie van Martinez. Voor andere spelers lijkt een WK-deelname dan eerder een verre droom.

Een van die spelers is Dennis Praet. Ondanks zijn goede prestaties in de Serie A valt hij steeds naast de selectie. Ook vorige keer, wat toch de laatste kans was voor spelers om zich te bewijzen voor Roberto Martinez was hij er niet bij. Een WK-deelname zit er dus niet in voor de ex-speler van Anderlecht.

Toch gelooft Dries Mertens echt in de kwaliteiten van Praet. Mertens heeft het dit seizoen al opgenomen tegen de jonge Belg en staat nu opnieuw voor een confrontatie met zijn landgenoot. De jonge middenvelder heeft dan ook indruk gemaakt op Mertens.

"Hij gaat zeker nog een WK spelen"

"Ik kijk naar Italië en ik zie Dennis Praet. En ik vind dat echt een heel goede speler. Hij is aan het groeien en die gaat zeker nog een stap maken. Hoeveel, dat weet ik niet. Hij zal er niet bij zijn op het WK, maar die jongen gaat zeker nog een WK spelen. Daar heb ik geen schrik voor", aldus Mertens.

Poll: Verdiende Praet nu al een selectie van Martinez?

TAGS  I  Mertens  I   Praet  I   Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024