Er moet Leko iets van het hart na discutabele penaltyfase

Er moet Leko iets van het hart na discutabele penaltyfase
Vrijdag 27 april 2018 - 23:28   I  

KRC Genk en Club Brugge verdeelden vrijdagavond in de Luminus Arena. Het werd 1-1 na een amusante pot voetbal, maar bij blauw-zwart voelden ze zich tekortgedaan... Scheidsrechter Boucaut had de bal immers op de stip kunnen leggen na een (licht?) contact tussen Omar Colley en Abdoulay Diaby.

Na afloop van de topper, sprak Club-trainer Ivan Leko zich uit over de bewuste fase. “Ik ben er niet zo blij mee, maar we moeten dit accepteren", klinkt het op de webstek van Club Brugge. "Misschien was het penalty, maar ik heb de beelden nog niet gezien. Ik ben pro videoref, maar soms moet je durven. Het was voor mij moeilijk om te zien, maar ik heb vertrouwen in de videoref."

De analisten bij Play Sports vonden het geen strafschop. "We hebben het hier al een paar keer moeten bekijken omdat het niet helemaal duidelijk is. Uiteindelijk denk ik dat het geen penalty is”, aldus Herman Brusselmans. “Ik begrijp de VAR hier wel”, pikte Marc Degryse in. “Het was niet echt duidelijk, dus ik vind dat de videoref de juiste beslissing heeft genomen door niet tussen te komen."

Poll: Was het strafschop?

TAGS  I  Diaby  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Leko  I   videoref

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024