"Een terugkeer naar Club Brugge? Niet de beste keuze"

Woensdag 02 mei 2018 - 10:15   I  

Hij was zomaar eventjes tien jaar actief bij Club Brugge, maar onlangs raakte bekend dat de wegen van blauw-zwart en Nikola Storm definitief scheiden. De vleugelaanvaller trekt de deur in het Jan Breydelstadion achter zich dicht en gaat bij KV Mechelen aan de slag.

“Het voelt wat vreemd aan om het hoofdstuk Club Brugge definitief af te sluiten”, zegt Storm in Gazet van Antwerpen. “Het blijft de club waar ik ben opgegroeid en waar ik een fantastische start heb gekend van mijn profcarrière.”

Toch meent Storm dat hij er goed aan deed om blauw-zwart te verlaten. “Een terugkeer? Ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat dat wellicht niet de beste keuze was. Op mijn leeftijd moet ik twee of drie seizoenen op rij zoveel mogelijk kunnen spelen. Bij Club Brugge zouden die speelkansen eerder beperkt zijn. Daarom was het beter om mijn eigen weg te gaan", verduidelijkt de kersverse aanwinst van Mechelen.

Ook OH Leuven wilde Storm graag definitief aan zich binden, maar dat lukte niet. “Ik heb er een geweldige tijd gehad. Ik voelde me goed bij OHL, maar na een gesprek in Mechelen sprak KV me toch nóg meer aan. Waarom? Een combinatie van de ambitie van hun project, de geweldige sfeer in het stadion en het gevoel dat ze enorm in mij geloven. Anders geef je geen contract voor vier seizoenen. Het is de bedoeling dat we samen zo snel mogelijk naar 1A gaan. Een ambitie waar ik me volledig in kan vinden", besluit de de 23-jarige winger.

Poll: Gaat Storm het goed doen bij KV Mechelen?

TAGS  I  Storm  I   Club Brugge  I   KV Mechelen  I   OH Leuven

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024