Gigantische verrassing: AA Gent neemt per direct afscheid van Bernd Thijs

Gigantische verrassing: AA Gent neemt per direct afscheid van Bernd Thijs
Dinsdag 08 mei 2018 - 15:12   I  

Het gaat niet goed met AA Gent. Het is helemaal teruggezakt en moet vrezen voor een Europees ticket. Een gigantische ontnuchtering, want Gent leek zelfs even kans te zullen maken op de titel. Nu heeft het bestuur van Gent ook een erg verrassende beslissing genomen.

Het bestuur heeft Bernd Thijs namelijk ontslagen. Niet Yves Vanderhaeghe, maar dus wel zijn assistent-trainer moet boeten voor de slechte resultaten. Thijs zou een negatieve invloed hebben gehad op de werking van de club. Gent reageerde ook al via de website, maar geeft zelf weinig uitleg over het waarom.

KAA Gent neemt met onmiddellijke ingang afscheid van T3 Bernd Thijs. Hij werd assistent-coach in april 2014, nadat hij voordien als speler actief was bij KAA Gent van 2007 tot 2014. KAA Gent houdt eraan Bernd Thijs te bedanken voor zijn jarenlange inzet als speler en kapitein . De club blijft hem erkentelijk voor de behaalde resultaten waarbij vooral de bekerwinst altijd in ons geheugen gegrift zal staan. KAA Gent wenst Bernd succes toe in zijn verdere carrière en hoopt dat zijn vorming als trainer bij onze club een meerwaarde zal betekenen.

Poll: Vreemde beslissing?

TAGS  I  AA Gent  I   Thijs

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024