'Anderlecht neemt per direct afscheid van deze 5 (!) anciens'

'Anderlecht neemt per direct afscheid van deze 5 (!) anciens'
Woensdag 09 mei 2018 - 07:12   I  

Sinds Marc Coucke het bij RSC Anderlecht voor het zeggen heeft, veranderde er al heel wat. Manager Herman Van Holsbeeck was één van de eersten die de bons kreeg bij paars-wit, maar ondertussen volgden nog enkele ontslagen. En het houdt niet op, zo blijkt.

Het Laatste Nieuws meldt dat Coucke nu nog eens vijf 'anciens' aan de kant gaat schuvien. "Na het vertrek van Roger Vanden Stock en het ontslag van Herman van Holsbeeck, zet Jo Van Biesbroek, CEO van Anderlecht, de door Marc Coucke gewilde herstructurering verder. Dat daarbij een aantal 'anciens' zouden sneuvelen, was al langer duidelijk", schrijft de krant.

"Het gaat om Pierre Leroy (ex-teammanager en verantwoordelijk voor het wagenpark), Yvon Verhoeven (Constant Vanden Stock Foundation), Pierre Desmet (Constant Vanden Stock Foundation), Jean-Pierre Kindermans (rondleidingen stadion) en Jean-Claude Collignon (infrastructuur). Vorig jaar hadden zij van Roger Vanden Stock nog een contract tot juni 2019 gekregen. Het is nu de bedoeling van de club om al die contracten een jaar eerder stop te zetten."

"Er is nog niets definitief, met alle betrokkenen volgen nog individuele gesprekken", zegt perschef Steegen in de HLN. Toch staat het nu al zo goed als vast dat alle vernoemde heren Anderlecht zullen verlaten.

Poll: Is dit een goede beslissing van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Devroe

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024