Stevige waarschuwing voor Coucke en Anderlecht: "Niet te koop"

Stevige waarschuwing voor Coucke en Anderlecht:
Woensdag 09 mei 2018 - 10:00   I  

Marc Coucke is sinds kort de nieuwe voorzitter van RSC Anderlecht. De kersverse voorzitter hoopt zijn nieuwe club snel naar successen te kunnen leiden, maar Coucke krijgt nu ook een stevige waarschuwing. "Bepaalde dingen in het voetbal zijn niet te koop: intuïtie, bijvoorbeeld", klinkt het scherp bij analist Aad de Mos.

"Een subtopper is wat anders dan een topclub. Als je wil dat het snel gaat, kan je wel eens van een koude kermis thuiskomen", steekt de Mos van wal in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. De Nederlander denkt dat Coucke niet meteen voor een groot verschil zal zorgen. "Dat heeft zijn tijd nodig, en tijd hebben deze mensen niet. Ondanks het feit dat ze alles kunnen kopen, zijn bepaalde dingen in het voetbal niet te koop: intuïtie, bijvoorbeeld."

De Mos geeft Coucke ook nog een goede raad mee. "Goed managen naar de binnenkant en dat ook goed meedelen aan de buitenwacht. Geen valse verwachtingen creëren bij de buitenwereld, geen druk zetten op het sportieve. Doet hij dat wel, en het lukt niet, gaan er weer slachtoffers vallen."

Poll: Geloof jij dat Coucke snel voor successen zal zorgen?

TAGS  I  Coucke  I  De Mos  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024