'Voormalig Club Brugge-coach Daum stuurt deze JPL-club wandelen'

'Voormalig Club Brugge-coach Daum stuurt deze JPL-club wandelen'
Woensdag 09 mei 2018 - 11:40   I  

Christoph Daum was in het seizoen 2011-2012 trainer van Club Brugge en maakte er indruk met zijn resultaatvoetbal. De Duitser verliet onze competitie na amper één jaar. Sindsdien werd Daum regelmatig in verband gebracht met een overstap naar een andere Belgische club, maar het lijkt er niet op dat we hem gauw terugzien. Nu stuurde hij immers ook STVV wandelen.

STVV maakte onlangs via zijn officiële kanalen bekend dat het na afloop van dit seizoen afscheid neemt van trainer Jonas De Roeck. De jonge oefenmeester deed het lang niet slecht op Stayen, maar toch is het bestuur van mening dat er nood is aan een andere trainer. Momenteel speurt STVV naar een opvolger, maar de zoektocht loopt niet van een leien dakje.

Het Laatste Nieuws meldt dat de Japanse eigenaars van STVV gesprekken voeren met meerdere kandidaten. Onder meer Marc Brys, Frank Vercauteren, Jordi Condom en de Nederlander Andries Jonker werden de voorbije weken al gecontacteerd. Er was ook een verkennende gesprek met Christoph Daum (64), maar daar bleef. De gewezen trainer van Club Brugge was niet geïnteresseerd om de trainer te worden op Stayen.

Poll: Zou jij Daum graag zien terugkeren naar België?

TAGS  I  Daum  I  Club Brugge  I  STVV

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024