'Makélélé spreekt zich uit over toekomst Van Crombrugge'

'Makélélé spreekt zich uit over toekomst Van Crombrugge'
Zondag 13 mei 2018 - 13:22   I  

Hendrik Van Crombrugge komt niet meer in actie bij Eupen. De reservedoelman, Babacar Niasse, krijgt in play-off 2 zijn kans. Van Crombrugge zat gisteren niet eens op de bank tegen KV Oostende.

Claude Makélélé had het nadien over de status van Van Crombrugge. De doelman wordt onder meer gelinkt aan Anderlecht en Standard na zijn sterke prestaties dit seizoen. Maar dat is niet de reden waarom Van Crombrugge niet meer aan spelen toekomst volgens de Franse coach.

"We kennen de kwaliteiten van Van Crombrugge al en in play-off 2 proberen we zaken uit. Het is niet nodig om hem dan in doel te zetten, daarom dat ook Niasse zijn kans krijgt momenteel. We weten allemaal wat hij voor deze club heeft betekend", aldus Makélélé.

Wat volgend seizoen?

De trainer was ook duidelijk over zijn toekomst. Van Crombrugge heeft nog niks beslist, maar de club gunt hem wel een transfer. "Het is niet nodig om hem te huldigen, iedereen in Eupen houdt van hem. Hij is hier een echte leider en iedereen wenst hem maar één ding: een transfer naar een ambitieuze club en daar slagen. We zullen zijn beslissing wel afwachten", aldus Makélélé volgens La DH.

Poll: Naar welke ploeg trekt Van Crombrugge?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Van Crombrugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024