Vandenbempt waarschuwt Rode Duivels: "Dan heb je een probleem"

Vandenbempt waarschuwt Rode Duivels:
Vrijdag 18 mei 2018 - 20:15   I  

De Belgische competitie zit er zo goed als op en dat betekent dat we reikhalzend kunnen uitkijken naar het WK. De Rode Duivels hopen natuurlijk beter te doen dan op het vorige WK. Een eenvoudige opdracht is dat niet.

Het hele land rekent dan ook op Roberto Martinez, die vandaag zijn contract verlengde tot 2020. Een duidelijk signaal van de voetbalbond. Het vertrouwen in Roberto Martinez is groot en net voor het WK zijn contract verlengen is dan ook goed voor de stabiliteit.

Al ziet Peter Vandenbempt wel een probleem als het WK toch niet zo vlot loopt. Al zullen beide partijen er dan wel uitgeraken volgens de stem van de radio. "Het kan ook zijn dat de resultaten op het WK tegenvallen én er bij wijze van spreken een opstand uitbreekt. Dan heb je inderdaad een probleem. Maar ik denk toch dat de verstandhouding tussen Martinez enerzijds en de KBVB anderzijds goed genoeg is om dan als grote mensen in onderling overleg uit elkaar te gaan. Ik denk dus niet dat dat een groot probleem is", aldus Vandenbempt.

Poll: Gelooft u in een goed WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Vandenbempt

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024