Op deze manier liet Martinez Radja weten dat hij niet naar het WK gaat

Op deze manier liet Martinez Radja weten dat hij niet naar het WK gaat
Maandag 21 mei 2018 - 11:10   I  

De relatie tussen Martinez en Radja Nainggolan is al een tijdje verzuurd. Uiteindelijk heeft dat ervoor gezorgd dat we Nainggolan niet aan het werk zullen zien in Rusland. Martinez neemt liever andere jongens mee.

De bondscoach is dat nieuws trouwens persoonlijk gaan vertellen in Rome. Dat weet Het Laatste Nieuws. Martinez vloeg zelf naar Rome om Nainggolan te vertellen dat hij niet naar het WK zal gaan. Martinez stond erop dat persoonlijk te doen. Wellicht om niet alle bruggen op te blazen.

'De bondscoach stond er volgens bronnen binnen de KBVB op om Nainggolan persoonlijk op te zoeken. Een bewuste strategie. Na zijn contractverlenging – hij tekende eind vorige week bij tot 2020 – wil Martínez niet álle bruggen opblazen met de middenvelder van AS Roma. Al is het maar omdat er de komende weken altijd één of twee spelers op zijn positie zich kunnen blesseren.'

Meer uitleg

Wat de bondscoach dan net gezegd heeft tegen Nainggolan is wel niet geweten. Roberto Martinez mag zich straks aan een hele reeks vragen verwachten, al zullen die over Radja Nainggolan wel het vaakst gesteld worden. Benieuwd naar zijn uitleg.

Poll: Gaat Martinez Nainggolan nog nodig hebben?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nainggolan  I  Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024