Gevoelige snaar bij Coucke geraakt en geeft duidelijke mening over HVH

Gevoelige snaar bij Coucke geraakt en geeft duidelijke mening over HVH
Donderdag 24 mei 2018 - 10:00   I  

Marc Coucke heeft een duidelijke opdracht bij Anderlecht. Paars-wit weer naar de top brengen. Eerder kwamen berichten naar buiten dat de voorzitter en de coach niet door één deur zouden kunnen en dat Vanhaezebrouck wel eens zijn biezen mocht gaan pakken. Dit was echter niet het geval en heeft een gevoelige snaar geraakt bij Coucke.

Marc Coucke laat duidelijk weten dat hij een goed contact heeft met Hein Vanhaezebrouck. “Zéér goeie zelfs”, laat hij weten aan Het Laatste Nieuws. "Geen seconde heb ik aan Hein getwijfeld. Neen, neen. Ik vond het ambetant - één journalist is beginnen te schrijven dat ik geen voorstander was van Hein, Voetbal24 en andere websites zijn dat gaan overnemen.”

“Zever. Ik héb Hein graag - het zou net zo goed de trainer kunnen geweest zijn die ik hier had moeten aanstellen. Hein haalde het maximum uit een kern die defensief tekortschoot, offensief tekortschoot, en geen bank had - dan is derde zijn fantastisch. Ach, 't is gewoon een verloren jaar geweest", aldus de voorzitter van paars-wit.

Poll: Vanhaezebrouck is de ideale coach voor Anderlecht?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022