Anderlecht kwam beloftes aan Vanhaezebrouck niet na

Anderlecht kwam beloftes aan Vanhaezebrouck niet na
Woensdag 30 mei 2018 - 13:45   I  

Anderlecht eindigde op een teleurstellende derde plek afgelopen seizoen en wil komend seizoen weer meestrijden om de titel. En dat mét Hein Vanhaezebrouck aan het roer. Voorzitter Coucke gaf al aan sowieso door te gaan met de coach. Toch heeft het bestuur van Anderlecht enkele beloftes gedaan dat ze niet hebben waargemaakt.

In een gesprek met Sport/Voetbalmagazine vertellen broer en zus Henk en Ruth Vanhaezebrouck over de turbulente overgang van AA Gent naar Anderlecht. “Hij had beter een sabbatperiode genomen in plaats van na die pijnlijke ervaring in Gent meteen van het ene in het andere te vliegen.”, vertelt Henk Vanhaezebrouck.

“Ik kan me wel voorstellen dat hij toen mentaal moe was. Je mag je niet zwak opstellen en je moet altijd strijdbaar blijven, maar Hein is geen computer, zelf is hij ook een mens. Natuurlijk, als je de kans krijgt om naar de grootste club met het schoonste palmares van het land te gaan, op een moment dat het er slecht gaat...”

Zus Ruth laat dan weer weten dat Anderlecht beloftes heeft gedaan die ze niet zijn nagekomen. “Bovendien waren er beloftes gedaan om de ploeg na Nieuwjaar te versterken, maar dat bleken valse beloftes en daar is Hein heel gevoelig voor..”

Poll: Is Vanhaezebrouck de juiste man voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  AA Gent  I  Coucke

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024