'Mourinho hakt knoop door over komst van Gareth Bale'

'Mourinho hakt knoop door over komst van Gareth Bale'
Donderdag 31 mei 2018 - 12:15   I  

Gareth Bale was de matchwinnaar in de Champions League-finale tegen Liverpool. Met twee doelpunten als invaller was hij de grote man bij de Koninklijke. Toch ziet het er naar uit dat Bale zal vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

Meteen na de finale liet Bale al optekenen dat hij niet tevreden was met de huidige situatie bij Real Madrid. “Ik wil week in, week uit spelen en dat is dit seizoen niet het geval geweest. Ik ben vijf tot zes weken geblesseerd geweest, maar voor de rest was ik fit. Ik moet in de zomer met mijn zaakwaarnemer gaan praten en de situatie bekijken”, aldus Bale.

Dure vogel

Real Madrid is echter niet van plan om de flankaanvaller voor een appel en een ei te laten vertrekken. Zo werden al bedragen genoemd van ruim boven de 200 miljoen euro. Bedragen die dus in de buurt komen van de 222 miljoen dat PSG op tafel gelegd heeft voor Neymar. 

José Mourinho heeft nu beslist dat Manchester United zo een hoog bedrag niet aan één speler zal besteden. Het is niet de bedoeling dat United het hele budget opsoupeert aan Gareth Bale. Als Real Madrid de prijs niet zal laten zakken of er geen alternatief uit de bus valt, dan komt Bale dus niet naar Manchester. Dat schrijft The Sun.

Poll: Is Bale zo een hoog bedrag waard?

TAGS  I  Manchester United  I  Bale  I  Real Madrid

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023