'Courtois moet keuze maken tussen deze 2 Europese grootmachten'

'Courtois moet keuze maken tussen deze 2 Europese grootmachten'
Vrijdag 01 juni 2018 - 07:18   I  

Thibaut Courtois ligt nog tot eind volgend seizoen onder contract bij Chelsea, maar het is lang niet zeker of onze nationale nummer één ook volgend seizoen nog tussen de palen zal staan op Stamford Bridge. Courtois moet binnenkort een belangrijke knoop omtrent zijn toekomst doorhakken.

Chelsea heeft Courtois nog steeds niet opgegeven. De Londense topclub hoopt nog altijd dat het Courtois kan overtuigen om straks zijn handtekening onder een nieuw én verbeterd contract te zetten.

Paris Saint-Germain lag op de loer, maar lijkt voor Gianluigi Buffon te gaan. Een andere Europese grootmacht die wél nog op de loer ligt, is Real Madrid. Na het vertrek van Zinédine Zidane komt de positie van doelman Keylor Navas opnieuw onder druk te staan en zou Real-voorzitter Florentino Perez van plan zijn om zijn blik opnieuw op Courtois te richten.

Courtois moet straks dus zijn keuze maken tussen Chelsea en Real Madrid. De doelman zelf gaf een tijdje geleden nog aan dat hij het WK in Rusland zal afwachten alvorens een beslissing over zijn toekomst te nemen.

Poll: Voor wie moet Courtois kiezen?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  PSG  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024