Degryse ziet nu één groot probleem voor Martinez door 'matrasgate'

Degryse ziet nu één groot probleem voor Martinez door 'matrasgate'
Vrijdag 01 juni 2018 - 13:05   I  

De voetbalbond heeft zich weer in een netelige positie genesteld. Door een reportage van de VRT werd de finale selectie van Roberto Martinez al gelekt. Daar lijkt alles toch op te wijzen. De KBVB slaat op die manier alweer een slecht figuur.

Volgens Marc Degryse kan dit ook een flinke weerslag krijgen op Roberto Martinez. Ook hij kan nu schade gaan lijden als blijkt dat deze selectie klopt. Dan zou er (alweer) iets zijn misgelopen in zijn communicatie. Het is dan ook belangrijk dat de bondscoach nu wel goed communiceert. 

“Dit is vooral vervelend. Voor Roberto Martínez, voor de spelers, voor de voetbalbond... Mocht blijken dat deze 23 spelers effectief naar Rusland gaan en de bondscoach heeft dat nog niet naar de afvallers gecommuniceerd, komt hij er niet goed uit. Die spelers hebben dat moeten vernemen via de krant, terwijl je toch verwacht dat een trainer die jongens eerst zelf op de hoogte brengt. Je wil de selectie eerst uit zijn mond horen. Misschien zal Martínez het allemaal ontkennen. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat hij niet op de juiste manier communiceert. Daar moet je toch mee oppassen", aldus Degryse volgens HLN.

Poll: Gaat dit slecht uitdraaien voor Roberto Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Degryse

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024