Anderlecht schrikt zich rot: 'Deze tekenpremie vraagt Ferreyra'

Anderlecht schrikt zich rot: 'Deze tekenpremie vraagt Ferreyra'
Vrijdag 01 juni 2018 - 16:22   I  

Facundo Ferreyra is één van de spelers op het verlanglijstje van RSC Anderlecht, maar het is zeer de vraag of de Argentijn ooit het shirt van paars-wit zal dragen. Ferreyra, einde contract bij Shakhtar Donetsk, lijkt meer dan ooit op weg naar... Benfica.

Het was van in het begin duidelijk dat Anderlecht lang niet de enige ploeg was die zich wilde versterken met Ferreyra. Naast paars-wit, waren ook onder meer CSKA Moskou, Fenerbahçe, Besiktas en Benfica de goalgetter op het spoor gekomen.

De voorbije dagen leek Ferreyra op weg naar Turkije, waar Besiktas in polepositie ligt. Ondertussen liggen de kaarten helemaal anders. Het Portugese RTP meldt dat Ferreyra een akkoord heeft met Benfica. De spits reisde eerder deze week af naar Portugal om er rond de tafel te zitten met de topclub uit Lissabon.

4 miljoen tekenpremie

Ferreyra zou bij Benfica zijn handtekening onder een overeenkomst van vier seizoenen kunnen zetten en er een slordige 4,5 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Dat is nog niet alles, want de manager van de spits zou ook nog eens 4 miljoen euro tekengeld onderhandeld hebben. Niet slecht en het is duidelijk dat deze Ferreyra misschien toch geen spek voor de bek van Anderlecht is.

Poll: Is Ferreyra dit waard?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Besiktas  I  Benfica  I  Fenerbahçe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024