'Ook deze topclub mengt zich in de debatten rond Thibaut Courtois'

'Ook deze topclub mengt zich in de debatten rond Thibaut Courtois'
Vrijdag 01 juni 2018 - 21:30   I  

Thibaut Courtois ligt nog tot eind volgend seizoen onder contract bij Chelsea, maar het is lang niet zeker of onze nationale nummer één ook volgend seizoen nog tussen de palen zal staan op Stamford Bridge. Courtois moet binnenkort een belangrijke knoop omtrent zijn toekomst doorhakken.

Chelsea heeft Courtois nog steeds niet opgegeven. De Londense topclub hoopt nog altijd dat het Courtois kan overtuigen om straks zijn handtekening onder een nieuw én verbeterd contract te zetten, maar dat wordt wel geen eenvoudige opgave.

Real Madrid wil zich maar al te graag versterken met Thibaut Courtois. Bovendien kan het vertrek van Zinédine Zidane de doorslag geven. De Franse coach nam Keylor Navas namelijk vaak in bescherming, maar nu valt die bescherming weg.

Toch in de Premier League

Maar volgens Don Balon zou Liverpool zich nu in de debatten mengen. Jurgen Klopp is het vertrouwen in Loris Karius en Simon Mignolet helemaal kwijt en denkt dat Courtois dé sleutel op de deur kan zijn bij Liverpool. Klopp beschikt na de verkoop van Coutinho en de goede campagne in de Champions League over heel wat financiële middelen en die wil hij nu inschakelen om Courtois te overtuigen.

Poll: Maakt Liverpool kans?

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Courtois

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024