Beerschot Wilrijk grijpt pijnlijk naast transfer door vertrek Brys

Beerschot Wilrijk grijpt pijnlijk naast transfer door vertrek Brys
Zaterdag 02 juni 2018 - 18:30   I  

Het vertrek van Marc Brys kwam als een verrassing, maar het zorgde er ook voor dat Beerschot Wilrijk een beoogde versterking uiteindelijk niet kon binnenhalen. Ilias Hamdi, uitblinker bij Waver, trok uiteindelijk naar Berchem Sport nadat Brys overstapte naar Sint-Truiden.

Met 18 doelpunten en 11 assists had Ilias Hamdi een uitstekend seizoen achter de rug. Beerschot Wilrijk zag dan ook potentieel in Hamdi en ook tijdens zijn stage maakte hij veel indruk. “Verschillende clubs hebben contact met mij opgenomen, inclusief Beerschot Wilrijk. Ik heb twee weken getest en alles verliep goed. Ik slaagde erin Hernan Losada en de technisch directeur te overtuigen."

“Ze hebben me toen voorgesteld aan coach Marc Brys die me meteen een kans gaf. Brys leek ook overtuigd door mijn potentieel. Ik scoorde na vijf minuten al een doelpunt met de reserves”, vertelt Hamdi tegenover La Dernière Heure. “Ik had de coach overtuigd maar toen besloot Brys naar STVV te gaan. Ik had toen de keuze om te wachten met het risico de voorbereiding te missen en zonder club te zitten of een ander voorstel aan te pakken.”

Hamdi koos voor het tweede en tekende bij Berchem Sport. “Ze volgde me al een tijdje. Ze degraderen naar D2 amateur maar hebben de ambitie om zo snel mogelijk hogerop te gaan. Ik werd verleid door hun project. Maar ik heb tijdens mijn test bewezen dat ik een hoger niveau aankan”, besluit Hamdi.

Poll: Had de veelscorende Hamdi een goede transfer geweest voor Beerschot Wilrijk?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Brys  I  Vreven  I  Hamdi  I  Waver  I  Berchem Sport

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024