Er is Degryse iets opgevallen aan Vincent Kompany

Er is Degryse iets opgevallen aan Vincent Kompany
Maandag 04 juni 2018 - 08:12   I  

Vincent Kompany viel tijdens het voorbije weekend opnieuw geblesseerd uit. De verdediger liep een blessure aan de lies op en het is momenteel niet helemaal duidelijk hoe snel hij opnieuw fit zal zijn. Roberto Martinez is van plan om Kompany sowieso mee te nemen naar Rusland. En dat begrijpt analist Marc Degryse volledig.

"Ik heb begrepen dat Roberto Martínez wil gokken met Vincent Kompany - als de blessure niet té ernstig is, zou de bondscoach Kompany willen meenemen naar Rusland. Ik zou hetzelfde doen", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Het verschil tussen Kompany en Vermaelen en de vervangers Ciman en Boyata is groot", merkt Degryse verder nog op. "Kompany heb je niet nodig tegen Panama en Tunesië, misschien niet eens tegen Engeland, mochten we al geplaatst zijn voor de achtste finales."

Tot slot is het de analist ook opgevallen dat Kompany na een blessure weinig tijd nodig heeft om er meteen te staan. "En wat ook een voordeel is bij Kompany en Vermaelen: eenmaal opnieuw fit, zijn ze meteen inzetbaar en halen ze vrij snel hun niveau."

Poll: Denk jij dat Kompany snel weer zijn beste niveau haalt als hij fit is?

TAGS  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Degryse  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024