‘Enorme bedrag blijft oplopen, dit vangt RC Genk voor Colley’

‘Enorme bedrag blijft oplopen, dit vangt RC Genk voor Colley’
Vrijdag 08 juni 2018 - 12:15   I  

RC Genk is op de transfermarkt sterke zaken aan het doen. De Limburgse club heeft al een aantal uitgaande transfers gedaan die een flinke duit hebben opgebracht. Binnenkort zal daar ook Omar Colley bijkomen. De verdediger zal naar het Italiaanse Sampdoria trekken.

Het Italiaanse Sport komt met het nieuws dat de transfer in de nabije toekomst zal worden afgerond. Er ligt een contract voor vier seizoenen klaar waar de Gambiaan 800.000 euro per jaar zal verdienen. RC Genk krijgt een vast bedrag van 7,5 miljoen euro plus 2 miljoen euro aan bonussen. Dat is dus weer een enorm bedrag dat Genk incasseert.

Bij Sampdoria wordt Colley gezien als de ‘nieuwe Koulibaly’. De Senegalese verdediger kwam ook over van RC Genk en maakt momenteel het mooie weer bij Napoli. Daar is hij één van de steunpilaren en wordt hij alom gegeerd door de Europese top. Of Colley dezelfde weg zal bewandelen valt nog af te wachten maar de Gambiaan maakt alleszins een mooie transfer naar de Serie A.

Schrijvers

Ook Siebe Schrijvers heeft officieel de overstap gemaakt naar Club Brugge. De transfer van Schrijvers zat er al een tijdje aan te komen maar werd vandaag wereldkundig gemaakt. Met die transfer zou zo'n twee miljoen euro gemoeid zijn. RC Genk zal zich na alle vertrekkende spelers hoogstwaarschijnlijk ook flink gaan roeren op de transfermarkt.

Poll: Is Colley zoveel geld waard?

TAGS  I  Colley  I  RC Genk  I  Sampdoria

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024