Marc Coucke heeft nog meer wilde plannen met Anderlecht

Marc Coucke heeft nog meer wilde plannen met Anderlecht
Vrijdag 08 juni 2018 - 17:42   I  

RSC Anderlecht maakte vrijdagnamiddag bekend dat Alexis Saelemaekers langer in het Constant Vanden Stockstadion blijft. De 18-jarige rechtsachter zette zijn handtekening onder een overeenkomst tot medio 2022. Voorzitter Marc Coucke is fier op het nieuws, maar enkele supporters van paars-wit bleven op hun honger zitten...

Vlak voor dat Anderlecht de contractverlenging van Saelemaekers bekendmaakte, liet Coucke via Twitter weten dat er nieuws zou volgen. "In youth we trust", voegde de preses van paars-wit eraan toe.

"Niet wat we hadden verwacht"

De aandachtige Anderlecht-supporters hadden al snel door dat het nieuws te maken zou hebben met één van de jonkies uit de eigen opleiding, maar toch bleven sommigen op hun honger zitten. "Niet wat we hadden verwacht", reageerde een fan op de post van Coucke.

Niet veel later reageerde Coucke op de supporter. "Step by step, maar jeugd daarbij niet uit het oog verliezen! En juni is nog lang, hé", knipoogde Coucke.

Dimata

Het moge duidelijk zijn: de voorzitter van Anderlecht is ambitieus en heeft wilde plannen met zijn nieuwe club. Sportief manager Luc Devroe zou momenteel werken aan de komst van Matz Sels, Chancel Mbemba (beiden Newcastle United) en Landry Dimata (VfL Wolfsburg).

Poll: Geloof jij in Coucke als voorzitter?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht  I  Dimata  I  Sels  I  Mbemba  I  Saelemaekers

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024