‘Silvio Proto speelt volgend seizoen bij deze topclub’

‘Silvio Proto speelt volgend seizoen bij deze topclub’
Zondag 10 juni 2018 - 12:00   I  

Silvio Proto verraste vorige zomer vriend en vijand door KV Oostende in te ruilen voor een avontuur bij de Griekse topploeg Olympiakos. Een jaar later is de inmiddels 35-jarige keeper van plan om nog maar eens een verrassende transfer te realiseren.

Eerder deze week werd Proto ietwat onverwacht in verband gebracht met een overstap naar Lazio. De topclub uit Rome is op zoek naar een doublure voor eerste doelman Vice Strakosha en Proto is één van de namen op het verlanglijstje van het bestuur.

Droom wordt werkelijkheid

Proto heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit in de Serie A wilde spelen, maar op zijn 35ste durfde ook de ervaren keeper zelf wellicht niet meer dromen van een transfer naar het Calcio.

Ondertussen heeft het er evenwel álles van weg dat Proto volgend seizoen in Italië, waar zijn roots liggen, zal spelen. Italiaanse media melden dat Lazio de gewezen doelman van RSC Anderlecht en Oostende zal weghalen bij Olympiakos. Hoeveel Proto, die nog een doorlopend contract tot medio 2019 heeft, moet kosten is niet geweten. Zijn huidige marktwaarde wordt op 800.000 euro geschat.

Poll: Kan Proto eerste doelman worden bij Lazio?

TAGS  I  Proto  I  Lazio  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024