"We willen Coosemans absoluut. En Messi ook"

Dinsdag 19 juni 2018 - 09:43   I  

Colin Coosemans (25) wil en zal KV Mechelen verlaten, maar tot nader order heeft de doelman nog steeds geen nieuwe club gevonden. KV Oostende wil Coosemans graag aantrekken, maar lijkt maar geen akkoord te vinden met de vrienden uit Mechelen.

Er leek een akkoord in de maak, maar bij Malinwa begrijpen ze niet dat KV Oostende de prijs nog wilde laten zaken. “De prijs was in orde, zeiden ze vorige week, Oostende ging akkoord. Maar dan wilden ze Colin nog vier jaar geven in plaats van drie en nu vinden ze het plots te veel”, zegt Stefaan Vanroy, de sportieve baas van Mechelen, in Het Nieuwsblad.

Iets wat Hugo Broos, technisch directeur van KVO, tegenspreekt. “Een akkoord? Het is maar wat je daaronder verstaat. Er moet iets op papier staan”, klinkt het. “Alle respect voor Mechelen, hun oorspronkelijke prijs (1,5 miljoen, nvdr.) is al enorm gezakt. Maar voor ons moet die nóg zakken.”

Messi

“De tijd van Coucke is voorbij. Wij hebben budgettaire beperkingen. Colin is een topkeeper, ik wil hem nog altijd absoluut. Maar ik wil Messi ook. Dat gaat allemaal niet”, besluit Broos.

Poll: Zal Coosemans volgend seizoen doelman van KV Oostende zijn?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Messi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024