Trouble in paradise: 'Mazzu en Bayat zitten vlak voor start seizoen samen'

Trouble in paradise: 'Mazzu en Bayat zitten vlak voor start seizoen samen'
Donderdag 21 juni 2018 - 07:00   I  

Felice Mazzu is God in Charleroi. De trainer wordt er op handen gedragen door de eigen fans en ook voorzitter Mehdi Bayat is dol op de trainer. Hij haalde play-off 1 met Charleroi, maar dat draaide uit op een teleurstelling.

De conclusie was duidelijk. Dit Charleroi had te weinig kwaliteit om de gevestigde waarden in de Jupiler Pro League het vuur aan de schenen te leggen. Charleroi begon goed aan het seizoen, maar de kern bleek niet breed genoeg om dat een volledig seizoen vast te houden.

Daarom moet Charleroi nu op de transfermarkt, maar ook dat loopt voorlopig niet zo vlot.  Gholizadeh en Noorafkan, dat zijn de twee spelers die Mazzu tot nu toe kreeg. De grootste aanwinsten lijken dat toch niet te zijn en daarom zaten Mazzu en Bayat nu samen om te kijken wat Charleroi nog kan halen de komende weken. Mazzu heeft volgens La Capitale zijn lijstje al klaar. Noë Dussenne, Massimo Bruno, Dylan De Belder en Mbaye Leye zouden in een ideale wereld nog naar Charleroi moeten komen. Benieuwd of Bayat de wensen van zijn trainer kan invullen.

Poll: Haalt Charleroi play-off 1 dit seizoen?

TAGS  I  Charleroi  I  Mazzu  I  Bayat

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024