Anderlecht drukt na Dimata ook door voor nog drie toptransfers

Anderlecht drukt na Dimata ook door voor nog drie toptransfers
Vrijdag 22 juni 2018 - 10:20   I  

Luc Devroe en Marc Coucke zijn aan een ambitieus project bezig bij Anderlecht. Het kan niet snel genoeg gaan om paars-wit weer aan de top te krijgen. Na een teleurstellend seizoen wil Anderlecht heel wat nieuwe gezichten verwelkomen en na alle aangetrokken spelers lijken Coucke en co nog lang niet klaar met winkelen.

De ambitie van Anderlecht is duidelijk. “Ik voel een nieuwe dynamiek. We willen weer vooruit. De voorbije jaren werden te vaak oudere spelers aangetrokken, terwijl Anderlecht de beste jeugdspelers heeft – veel jeugdinternationals. We moeten een beetje zoals Ajax in Nederland met talentvolle kerels meestrijden voor de prijzen”, laat Devroe weten aan Het Nieuwsblad.

“Jonge gasten aanvullen met een beetje ervaring. Vorig seizoen was onze gemiddelde leeftijd 26 jaar. Nu gaat dat naar 23 jaar.” Ook laat Devroe weten welke transfers het nog wil realiseren. "Het werk is nog niet klaar. De prioriteiten zijn nog twee centrale verdedigers en naast Dimata nog een diepe spits. Marc Coucke belt mij wel vier keer per dag om druk te zetten. Het moet vooruitgaan hé. De voorzitter is ongeduldig”, aldus Devroe.

Poll: Wint Anderlecht komend seizoen de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Devroe  I  Coucke  I  Dimata

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024