'Anderlecht ziet geld plots binnenstromen dankzij opmerkelijke transfer'

'Anderlecht ziet geld plots binnenstromen dankzij opmerkelijke transfer'
Vrijdag 22 juni 2018 - 11:20   I  

Marc Coucke en Luc Devroe proberen van Anderlecht weer een gezonde club te maken, maar dat mag niet ten koste gaan van het sportieve. Anderlecht moet namelijk elk seizoen meestrijden om de titel. Dat staat in het DNA van de club geschreven. Dan moet de voorzitter ook wel investeren.

De grote bedragen houdt Marc Coucke voorlopig nog op zak en hij doet het vooral met het geld dat binnenstroomt via uitgaande transfers, zoals de Russische miljoenen van Uros Spajic bijvoorbeeld. Nu komt er binnenkort naar alle waarschijnlijkheid weer wat geld vrij, want het Turkse Bursaspor staat op het punt om Stéphane Badji over te nemen. Dat melden verschillende Turkse media.

Afgelopen seizoen speelde Badji op huurbasis bij Kayserispor in de Turkse competitie en maakte daar veel indruk. Zoveel dat het Turkse Bursaspor momenteel in vergevorderde onderhandelingen zit met Anderlecht. Paars-wit zou er zelf nog een flinke duit aan overhouden en Badji zou 700 000 euro gaan verdienen per jaar. Er ligt een contract van drie seizoenen klaar voor de Senegalees.

Poll: Gaat Coucke zelf zijn portefeuille nog eens bovenhalen deze zomer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Badji  I  Bursaspor

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024