Degryse diep onder de indruk van deze Rode Duivel: "Dé man in vorm!"

Degryse diep onder de indruk van deze Rode Duivel:
Zaterdag 23 juni 2018 - 15:15   I  

Marc Degryse zit momenteel niet in Rusland. Hij koos ervoor om rustig in België te blijven en hier te werken als analist. Werk genoeg ook voor Degryse, die meteen ziet wat er goed is en wat niet. Ook vandaag mocht hij als analist zijn mening geven over de eerste helft.

Marc Degryse zag een goede eerste helft. Ook mede door de Tunesiërs, die zich in tegenstelling tot Panama niet kwamen ingraven. Daardoor kwam er meer ruimte en daar weten de Belgen wel raad mee. "Het spelbeeld is helemaal anders. Het was een geweldige eerste helft. Het tempo lag hoog, het was een leuke wedstrijd om naar te kijken en om in te spelen. Als er een beetje druk was bij de Belgen, ging Tunesië regelmatig in de fout met slechte inspeelpasses en slechte controles. Zoals bij de 2-0", aldus Degryse aan HLN.

Degryse merkt ook op dat Romelu Lukaku echt in bloedvorm zit. Hij scoorde twee keer en beide doelpunten waren echt perfect binnen gelegd. "Maar dat derde doelpunt. Fantastisch afgewerkt van Lukaku, hij is écht in vorm. Hij is het grootste voorbeeld van dat contrast met die eerste helft tegen Panama. Daar was Lukaku onzichtbaar, nu krijgt hij ruimtes waar hij dankbaar gebruik van maakt. Die dertig procent dat het beter kon, is nu al waarheid in de eerste helft. Het was mooi om naar te kijken."

Poll: Is hij dé man in vorm?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Degryse  I  Lukaku

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024