Paul Pogba (25) dropt gigantische bom: "Mijn laatste WK"

Paul Pogba (25) dropt gigantische bom:
Dinsdag 26 juni 2018 - 08:30   I  

Paul Pogba wordt in eigen land erg vaak op de korrel genomen. De Franse topspeler kan bij momenten niets goed doen in Frankrijk en die kritiek is hij al een tijdje grondig beu. Daarom ook dat hij als international al vier jaar geen persconferentie heeft gegeven. Tot nu, en dat zullen ze geweten hebben.

Speciaal voor het WK wou Pogba dan toch nog eens met de pers komen praten. Bij speciale gelegenheden horen ook speciale uitspraken. Dat is toch wat de Fransman gedacht moest hebben en daarom kondigde hij klaarblijkelijk zijn afscheid al aan. De speler van Manchester United is nog maar 25 trouwens.

“Ik heb veel plezier omdat ik mijn droom kan realiseren. En wie weet is dit ook gewoon mijn laatste wereldkampioenschap", wist Pogba te verrassen volgens Het Nieuwsblad. Woorden die hij wel meteen probeerde te plaatsen.  “Misschien raak ik wel geblesseerd” of “andere jongens zijn over vier jaar misschien beter dan ik", ging Pogba verder.

"Hij meent het niet"

Nadien moest ook bondscoach Didier Deschamps de woorden van Pogba proberen te duiden. “Ik denk niet dat hij dat echt meent”, vertelde die, terwijl hij een gezicht van verbazing trok. “Je moet er niet te veel achter zoeken. Het zit op dit moment goed in het hoofd van Paul. Hij is blij en heel gemotiveerd om er iets van te maken.”

Poll: Wordt dit echt zijn laatste WK?

TAGS  I  Frankrijk  I  WK  I  Pogba  I  Deschamps

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024