Italiaanse journalist bevestigt: "Lazio is helemaal rond met Club Brugge"

Italiaanse journalist bevestigt:
Donderdag 28 juni 2018 - 13:45   I  

Tot dusver haalde CEO Vincent Mannaert al heel wat nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar nu staat Club Brugge op het punt om enkele van zijn kampioenenmakers van de hand te doen. Niet alleen Anthony Limbombe, maar ook Wesley Moraes staat op vertrekken.

De Braziliaanse targetman trok de aandacht van Lazio, maar een transfer was nog niet helemaal in kannen en kruiken. Club Brugge zou een pak geld willen voor het goudhaantje en Lazio zou maar een beperkt budget willen besteden aan de Braziliaanse spits.

Volgens Nicolo Schira, journalist van de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport, is de deal nu wel rond. Club Brugge zou 10 miljoen euro krijgen voor de jonge spits, die in 2016 voor een erg klein bedrag naar Brugge werd gehaald. Financieel doet Club Brugge alvast een uitstekende zaak.

12 à 15 miljoen

De 21-jarige Wesley had volgens Italiaanse bronnen al een tijdje een akkoord met Lazio. Club Brugge hoopte op een transfersom tussen de 12 en 15 miljoen euro. Het zou nu dus tevreden moeten zijn met een pak minder, maar dat zal al dan niet nog bevestigd moeten worden door de landskampioen.

Poll: Doet Club Brugge er goed aan om Wesley te verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wesley  I  Lazio

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024