Gillet laat in zijn kaarten kijken: "Ik keer terug naar België"

Gillet laat in zijn kaarten kijken:
Woensdag 04 juli 2018 - 12:37   I  

Guillaume Gillet heeft geen toekomst meer bij het Griekse Olympiakos. Hij moet deze zomer op zoek naar een nieuwe club. Gillet is ondertussen al 34, maar is naar eigen zeggen nog steeds voldoende fit om op het hoogste niveau mee te draaien.

Hij moet wel rekening houden met zijn familie en daarom lijkt het hem een goed idee om terug dichter bij huis te voetballen. De middenvelder was even in het land en vertelde in La DH over zijn toekomst. Een nieuwe club heeft hij voorlopig nog niet.

Wel zal het niet meer lang duren vooraleer hij een contract tekent. "Ik ga snel een contract tekenen van twee seizoenen. In België, Frankrijk of misschien zelfs verder. Ik moet natuurlijk rekening houden met mijn familie", aldus Gillet in La DH.

"Ik beëindig mijn carrière in Luik"

Nadien zou hij wel graag terugkeren naar RFC Liège, waar hij tot 2002 voetbalde bij de jeugd. Hij heeft altijd gezegd dat hij daar zijn carrière wil afsluiten en dat is nog steeds niet veranderd. "Ik heb veel respect voor voorzitter Lacomble en zijn visie heeft me opnieuw gecharmeerd. Ik weet dat de club in goede handen is. We hebben mijn toekomst op lange termijn al besproken. Zoals ik al gezegd heb, ik wil mijn carrière hier afsluiten. Binnen twee seizoenen ben ik nog altijd fit genoeg om de club naar een hoger niveau te tillen."

 

Poll: Kan een Belgische topclub Gillet goed gebruiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  Gillet  I  Olympiakos

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024