'Real Madrid accepteert bod van 180 miljoen, maar Isco zegt 'neen''

'Real Madrid accepteert bod van 180 miljoen, maar Isco zegt 'neen''
Woensdag 04 juli 2018 - 17:14   I  

Real Madrid kroonde zich dan wel voor het derde opeenvolgende seizoen tot winnaar van de Champions League, toch staat er heel wat te gebeuren bij de Spaanse topclub. Het einde van een cyclus is in zich en voorzitter Florentino Perez wil met de grove borstel door de huidige selectie gaan.

Met Cristiano Ronaldo lijkt de absolute vedette van het huidige Real Madrid zich al naar de uitgang te begeven. De 33-jarige Portugees is ontevreden omdat een beter contract uitblijft en wil andere oorden opzoeken. Juventus zou CR7 uit zijn lijden kunnen verlossen. De Italiaanse kampioen zou zelfs al een akkoord hebben met Ronaldo én Real.

Maar Ronaldo is niet de enige speler die druk gesolliciteerd wordt. Ook Isco geniet interesse van enkele andere Europese grootmachten. Volgens Don Balon wilde Manchester United zich maar wat graag versterken met de technisch vaardige aanvallende middenvelder, maar de Engelsen kwamen van een kale reis terug.

Isco zegt ‘neen’

Manchester United bereikte een akkoord met Real Madrid over een deal ter waarde van 180 miljoen euro, maar Isco voelde werkelijk niets voor een overstap naar Old Trafford. De Spanjaard heeft geen zin om samen te werken met United-trainer José Mourinho. En dus moet The Special One op zoek naar een alternatief.

Poll: Is Isco dit bedrag waard?

TAGS  I  Isco  I  Real Madrid  I  Manchester United

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023