'West Ham kleeft prijskaartje op ex-speler Anderlecht Cheikhou Kouyaté'

'West Ham kleeft prijskaartje op ex-speler Anderlecht Cheikhou Kouyaté'
Dinsdag 10 juli 2018 - 12:30   I  

De 28-jarige Senegalees, Cheikhou Kouyaté, speelt al vier seizoenen bij West Ham United en was er altijd een basisspeler. Op het einde van dit seizoen werd Kouyaté evenwel een paar keer naast de ploeg gezet. Bovendien stelde West Ham met Manuel Pellegrini een nieuwe trainer aan, en die zou het niet zo begrepen hebben op Kouyaté.

Daarom zou de Senegalese international nu ook mogen vertrekken. De verdediger/middenvelder heeft wel nog een contract tot en met 2021, waardoor de Engelse club ook serieus wat geld op tafel wil zien liggen. Volgens Evening Standard zou Kouyaté iets meer dan 11 miljoen euro moeten kosten.

Een erg hoog bedrag voor de 28-jarige speler. Anderlecht toonde in het verleden al interesse in Kouyaté, die met open armen ontvangen zou worden in het Astridpark. Een transfer is nog steeds mogelijk als Anderlecht heel wat miljoenen vangt voor Leander Dendoncker. Kouyaté beschikt bovendien over hetzelfde profiel als de Rode Duivel. Coucke weet nu alvast hoeveel hij op tafel zal moeten leggen en als we de recente onderhandelingen met Newcastle over Matz Sels en Chancel Mbemba als referentie mogen nemen, dan is dat bedrag wellicht iets te hoog.

Poll: Is Kouyaté dat bedrag waard?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham  I  Kouyaté

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024