Vandenbempt en Snelders snappen Martinez niet: "Waar is dat voor nodig?"

Vandenbempt en Snelders snappen Martinez niet:
Zaterdag 14 juli 2018 - 18:15   I  

De Rode Duivels gingen zaterdag met de bronzen medaille op het WK in Rusland aan de haal. België won met 2-0 van Engeland, maar Romelu Lukaku slaagde er niet in om tot scoren te komen en topschutter van het toernooi te worden. Roberto Martinez haalde zijn aanvaller na zestig minuten spelen zelfs naar de kant.

Het was een opmerkelijk beeld: Lukaku, die nog vol in de running was om topschutter te worden, werd na een uur spelen gewisseld. Ook radiocommentator Peter Vandenbempt keek raar op. "Kijk eens aan, Lukaku naar de kant", liet Vandenbempt zich ontvallen. "Hij blijft dus steken op die 4 doelpunten in de eerste 2 wedstrijden."

"De bondscoach blijft ons verbazen met zijn wissels", ging Vandenbempt verder. Lukaku wandelde quasi onmiddellijk naar binnen. Misnoegd of geblesseerd? Dat is nog niet helemaal duidelijk.

"Dit zijn rare vervangingen van Martinez"

"Hij is natuurlijk boos op zichzelf omdat hij die 2 kansen miste, maar ook omdat hem de kans ontzegd wordt om nog iets te doen", merkte cocommentator Eddy Snelders op.

"Die wissel zou ik nu niet gedaan hebben. Waar is dat nu voor nodig? Als je nu zou zeggen dat je Lukaku vervangt door Batshuayi, omdat je die nog iets wil gunnen, oké. Dit zijn rare vervangingen van Martinez, die hijzelf de logica zelf zal vinden", voegde Snelders er nog aan toe.

Poll: Had Lukaku moeten blijven staan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024