"Het zou me niet verwonderen als Kompany bij Barcelona tekent"

Maandag 16 juli 2018 - 08:45   I   door Redactie

Er waren veel twijfels bij de toekomst van Vincent Kompany. Dat heeft uiteraard alles met zijn blessureverleden te maken. Kan de 32-jarige verdediger de hoge belasting nog wel aan in de toekomst? Jan Mulder gelooft rotsvast van wel.

"De geschiedenis is geschreven, de huldigingen zijn ondergaan. Wat nu, Rode Duivels? Het schijnt dat Dembélé en Fellaini bedanken voor de nationale eer. Niet doen. Wees Kompany. Negeer de mentale leegte van dit moment en ga door. Als Buffon op veertigjarige leeftijd een overstap naar Parijs maakt, zou het me niet verwonderen wanneer de acht jaar jongere Vincent een nieuw leven begint bij Juventus of Barcelona", verrast Mulder in zijn column in HLN.

"De kwalificatie voor de eindronde van het EK staat voor de deur. Met wie moet Roberto Martínez contact zoeken? En waar? Voordat je het weet is Vince geland in dolenthousiast Italië, bespreekt Eden de kleine lettertjes van zijn contract met Real Madrid, zweeft Thibaut onder de koninklijke lat, boekt Nacer een vlucht naar Turkije en is Meunier door een recordsjeik naar de Indian Super League ontvoerd."

Poll: Denk jij dat Kompany de komende jaren nog op topniveau kan blijven?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Juventus

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024