Transfermarkt LIVE: Carcela hakt knoop door over transfer, Najar op weg naar Turkije

Transfermarkt LIVE: Carcela hakt knoop door over transfer, Najar op weg naar Turkije
Woensdag 18 juli 2018 - 14:50   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Volgens La DH is een transfer van Mehdi Carcela niet aan de orde. De Waalse krant denkt dat Carcela gewoon wat langer wil genieten van zijn vakantie. Na het WK heeft Carcela maar drie weken de tijd gehad om te genieten van de rust, maar normaal gezien heeft een speler juridisch gezien recht op vier weken rust. 

*BBC weet dat Liverpool en AS Roma een akkoord hebben bereikt over de transfer van de Braziliaanse doelman AlissonLiverpool legt zo'n 75 miljoen euro op tafel en daarmee breken de Reds het record voor een doelman in de Premier League. Dat vorige record stond op naam van die andere Braziliaanse topkeeper, Ederson. 

*Het nieuws dat Andy Najar mag beschikken is de landsgrenzen al ruim overgeraakt, want nu zou het Turkse Besiktas zich willen versterken met Najar. 

*Real Madrid heeft momenteel 160 miljoen euro op tafel gelegd om Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard naar Bernabéu te halen.

*Ook dit seizoen komt Mbaye Leye niet meer in de plannen voor van Eupen en daarom hebben beide partijen nu beslist om een punt te zetten achter de samenwerking. Leye was al een tijdje op zoek naar een oplossing en heeft die nu dus gevonden.

*Napoli zou zich graag versterken met Michy Batshuayi. De spits zou ook volgend seizoen niet op veel speelminuten moeten rekenen bij Chelsea.

*AS Monaco is van plan om het Belgische toptalent Adrien Bongiovanni een seizoen te verhuren aan zusterclub Cercle Brugge.

*Paul Pogba heeft zijn zinnen op een terugkeer naar Juventus gezet. De Fransman wil weg bij Manchester United en samenspelen met Cristiano Ronaldo.

*AA Gent maakte via zijn officiële kanalen de komst van aanvaller Giorgi Kvilitaia bekend.

*Real Madrid zou naast Eden Hazard en Thibaut Courtois ook Robert Lewandowski willen binnenhalen.

*Anthony Limbombe heeft een akkoord met Huddersfield Town. De Engelsen moeten nu nog een akkoord vinden met Club Brugge.

*Club Brugge heeft met Matej Mitrovic bijna een 'nieuwe' verdediger beet. De definitieve komst van de Kroaat houdt in dat Saulo Decarli of Alexander Scholz alweer vertrekt bij blauw-zwart.

*RSC Anderlecht wil Lukasz Teodorczyk liefst zo snel mogelijk verkopen, maar de Pool gelooft in zichzelf en wil de concurrentie met Landry Dimata en Ivan Santini aangaan.

*Thibaut Courtois is op weg naar Real Madrid, dat 40 miljoen euro zou moeten ophoesten voor de Rode Duivel. De transfer staat momenteel wel op de helling, want Chelsea wil eerst een opvolger voor Courtois in huis halen.

*Sporting Lokeren rekent niet meer op Tom De Sutter. De spits mag zelfs niet meer meetrainen, niet met de A-kern en niet met de B-kern.

*Everton denkt aan Adnan Januzaj. Het wil de winger weghalen bij Real Sociedad.

*Club Brugge, Anderlecht en AA Gent zijn de drie clubs die nog in de running zijn om Liverpool-spits Taiwo Awoniyi te huren.

Poll: Wie is de grootste titelfavoriet?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024