‘Manchester City wil 100 miljoen euro betalen voor concurrent De Bruyne’

‘Manchester City wil 100 miljoen euro betalen voor concurrent De Bruyne’
Zondag 22 juli 2018 - 10:00   I  

Manchester City kroonde zich tijdens het afgelopen seizoen tot kampioen in de Premier League. Pep Guardiola speelde nog geen enkele pion kwijt en haalde met Riyad Mahrez al een extra vleugelaanvaller in huis. En mogelijk haalt City nu ook een concurrent voor… Kevin De Bruyne.

De Rode Duivel heeft zowat zijn beste seizoen ooit achter de rug. De Bruyne was dé draaischijf bij Manchester City en had een groot aandeel in de titel van zijn ploeg. Toch is trainer Pep Guardiola van mening dat KDB nog wat extra geprikkeld mag worden.

Volgens La Gazzetta dello Sport is Manchester City immers van plan om vol voor Miralem Pjanic (28) te gaan. De Bosniër is één van de sleutelspelers bij Juventus en heeft daar dezelfde rol als De Bruyne bij City. Als Pjanic naar Manchester verhuist, wordt hij dus ook meteen een concurrent voor De Bruyne.

Guardiola nam al contact op

Manchester City zou bereid zijn om 100 miljoen euro op te hoesten voor de komst van Pjanic, die hoog op het verlanglijstje van Guardiola staat. De Spaanse oefenmeester zou zelfs al telefonisch contact hebben opgenomen met Pjanic om zijn interesse persoonlijk bekend te maken.

La Gazzetta dello Sport geeft tot slot nog mee dat Pjanic in het Etihad Stadium een jaarloon van 8 miljoen euro kan opstrijken. Ter vergelijking: bij Juve verdient de middenvelder 4,5 miljoen euro per jaar. Benieuwd of De Oude Dame zal meewerken aan het vertrek van één van zijn belangrijkste spelers.

Poll: Heeft Manchester City Pjanic nodig?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester City

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024