Zulte Waregem geeft zege weg in blessuretijd, STVV en Cercle stellen teleur

Zaterdag 28 juli 2018 - 21:51   I

Zulte Waregem is niet met een overwinning aan het seizoen begonnen. De troepen van Francky Dury leken in eigen huis met op weg naar een zege tegen Waasland-Beveren, maar dat kwam in blessuretijd alsnog langszij. Op Stayen hielden STVV en Cercle Brugge het op een gelijkspel.

Zulte Waregem - Waasland-Beveren 2-2

Na amper drie minuten klom Zulte Waregem al op voorsprong. Buffel zette zich goed door op rechts en bediende Faik, die van dichtbij tot scoren kwam. Rond het uur verdubbelde Harbaoui de voorsprong en leek Essevee gewonnen spel te hebben.

Met een late tegentreffer maakte Boljevic het echter nog spannend. Waasland-Beveren drukte en bleef drukken en in blessuretijd prikte Van Damme zelfs nog de 2-2 tegen de netten. Pijnlijke start voor Zulte Waregem.

STVV - Cercle Brugge 0-0

STVV en Cercle Brugge hielden elkaar negentig minuten lang in evenwicht. Geen van beide ploegen kon het verschil maken in een tegenvallende pot voetbal waarin weinig tot geen risico werd genomen.

Poll: Gaat Zulte Waregem play-off 1 halen?